Holder åpent 364 av 365 dager i året

 

Det er ikke mange Meldals-butikker som kan skilte med åpningstider som Narvesen på Løkken Verk: - Her har vi åpent 364 av 365 dager i året! sier innehaver Eva Druglitrø. Bare 1. juledag er Narvesen på Løkken Verk stengt.

09.12.2007 -

Løkken-kvinnen Eva Druglitrø har jobbet i Narvesen i mange år, og trives veldig godt både i lokalene og med alle de trivelige kundene sine. Og som kiosker flest er det litt av et vareutvalg hun kan skilte med.

- Du vet vi selger det meste av aviser, blad, tidskrift, bøker og DVD'er både til leie og salg. Og selvsagt er kiosken tippekommisjonær for alle typer spill.

- Siste nytt på den teknologiske siden er det Rikstoto som kom med, mens det nyeste spillet er Norsk Tippins Keno, orienterer Eva.

I tillegg til lesestoff og spill, fungerer Narvesen som gatekjøkken med tilbud som favner mye mettende.

- Og du har vel hørt om Narvesens kaffeavtale: Hver femte kopp er gratis! reklamerer Eva smilende, mens hun fyller mer råvarer inn i kaffemaskina mens en av hennes faste kunder venter på en nytraktet kaffekopp.

Narvesen har forøvrig lange tradisjoner på Løkken Verk. Den første kiosken holdt til i den lille severdigheten av et byggverk som står på stasjonsområdet i dag. Det er langt i tid mellom dette og dagens lokaler i stasjonsbygningen. I dag er det de mest avanserte tekniske installasjoner som er helt nødvendig for å gi kundene det de ønsker. Men to ting er tradisjon hos Narvesen på Løkken:

- Nå i desember har vi selvsagt alle moderne juleblad i hyllene, men har holdt fast på de tradisjonsrike Vangsgutane og Tuss og Troll! reklamerer Eva Druglitrø.


Annonser


Medlemmer