Høstfest på Å 

 

Den tradisjonelle høstfesten i regi av folkeakademiet i Meldal ble suksess nok en gang. Odd Myrmæl ønsket velkommen, og etter allsang ble det tid for kveldens store begivenhet. “Astrid Krog Halse i ord og toner” ble framført av elever ved Å skole.  

06.12.2007 -
Kategori: Arkiv

Først fikk vi høre litt om Astrid sin oppvekst på Å, og starten på hennes dikterkarriere. Deretter tok de oss med på en musikalsk vandring gjennom året, med dikt fra forskjellige årstider. Mange av diktene hennes er tonesatt av Laila Fagerhaug Grut og de ble flott framført av elevene. De hadde også dramatisert noen av diktene, i hele tatt var det et godt gjennomført program fra elevene ved Å skole. En time senere og etter velfortjent applaus, måtte de gi oss et ekstranummer. Da registrerte vi følgende replikk fra en av elevene: Ska vi ta aill sangan en gong te?
Takk til lærere og elever som ga oss en berikende opplevelse fra Astrids dikterverden.
Så ble det en lang og trivelig kaffepause, med mye god mat, loddsalg og hyggelig prat. Dette hører selvsagt med på en slik kveld. Avslutningen sto Meldal Songlag for, med flott korsang under ledelse av dirigent og leder Hilde Bøgh. Kveldens overraskelse sto Are Hembre for, han har inngått et samarbeid med koret og han avsluttet med å synge “You raise me up” solo og refrenget sammen med koret. De hadde ikke hatt tid til å øve, men som Hilde sa; hun visste det ville gå bra. Det ble en fin kveld på Å og som vanlig var det mye folk til stede i samfunnshuset.


 

Annonser


Medlemmer