Hotellweekend er hovedpremien

 

Den som vinner hovedpremien i årets julekalender, får en weekend for to på Thon Hotel Prinsen i Trondheim.


12.12.2011 -

Thon Hotel Prinsen er et fullservicehotell med et hyggelig og uformelt miljø midt i hjertet av Trondheim, og har kort avstand til shopping, restauranter, teater og andre attraksjoner. Hotellet har 81 moderne rom, og en av byens største kurs- og konferanseavdelinger.

Takket være et velvillig Thon Hotel Prinsen kan meldal.no by på en flott hovedpremie i årets julekalender; nemlig en hel helgs opphold for to personer fra fredag til søndag, inkludert frokost lørdag og søndag. Premien krones med en middag i hotellets Egon-restaurant lørdag kveld. Og kanskje blir det en overraskelse til for den som er så heldig å stikke av med hovedpremien...

mat

Som de fleste deltakerne i julekalenderen vet, trekkes hovedpremien blant de som har sendt inn riktige svar til meldal.no. Dette vil naturligvis si at jo flere luker du åpner og svarer riktig på, jo flere sjanser har du til å vinne hotellweekenden. Så her er det bare å stå på for å finne rett svar på spørsmålene hver eneste dag!

Premien blir en flott romjulsgave til en som har vært både flittig, flink og heldig, så stå på og send inn svar - og lykke til!

Her er flere fakta om Thon Hotel Prinsen:

Enten du er her på ferie, forretningsreise eller konferanse er vår filosofi at du skal trives i vårt uformelle og hyggelige miljø. Alle våre gjesterom ble totalrenovert i juni 2009, og har parkett eller allergitestet teppe.

Kurs og konferanse

Thon Hotel Prinsen har en av byens største kurs- og konferanseavdelinger. Vår største konferansesal har kapasitet for opptil 400 deltakere i kino-oppsett, eller 450 gjester i selskap.

Mat og drikke på hotellet

Byens største Egon-restaurant ligger i direkte tilknytning til hotellet. Her serverer vi daglig vår rikholdige frokostbuffet. I tillegg finner du byens eldste pub, Kieglekroa, rett over gaten. Både Egon og Kieglekroa er populære treffsteder for hotellets gjester og byens befolkning.

Internett

Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet. I resepsjonen står en egen gjeste-pc til disposisjon for våre gjester.

Parkering

Det er mulighet for parkering både i bakgård og i garasje.

Aktiviteter og ting å gjøre ved hotellet

Hotellet ligger sentralt plassert i sentrum av Trondheim, og er et godt utgangspunkt for shopping, teater, museer, restauranter og uteliv i Trondheim.

Fokus på miljø

Thon Hotel Prinsen er sertifisert som Miljøfyrtårn.

 

meldal.no takker, på vegne av sine lesere/brukere, Thon Hotel Prinsen hjertelig for premien! Den gjør julekalenderen vår enda mer spennende!

Annonser


Medlemmer