Imponerende hva elever og lærere kan få til.

 

Med Gammelgruva som arena og musikkspillet ”Bergtatt” av Anne Mari Svinsås og Ronny Kjøsen, ble det en minneverdig time.

09.11.2007 -


I spent forventning tok vi turen til Gammelgruva for å oppleve å ”bli bergtatt” med mellomtrinnet ved Mulb. De har øvd nesten hele denne høsten på dette store prosjektet. Det ble skrevet for tre år siden, og det er meningen at det skal settes opp hvert tredje år. Bergtatt ble oppført for første gang i 2004 og var et kjempeløft for alle som deltok på en eller annen måte da. Nå er stykket endret litt, og mye erfaring fra sist er til god hjelp, men at det fortsatt er et kjempeløft er vel hevet over enhver tvil.
Det var faktisk ganske mange som hadde tatt seg tid til å få med seg denne opplevelsen, og det angret de nok ikke på. De som ikke fikk det med seg på tirsdag kveld, hadde muligheten på onsdag.
Bergtatt handler om søskenparet Anne og Per, som under en sykkeltur tar seg inn i Gammelgruva og blir bergtatt av huldra, Trollkongen og Trolldronninga. Men med mange gode hjelpere går det bra til slutt.
Vi lot oss imponere av alle ungene, sangen og spillegleden, men får vel bare innrømme at Puffe Gråtusse sjarmerte oss i senk! Men elevene fra ungdomsskolen som deltok med solosang, gjorde absolutt ikke skam på skolen. Snakk om å ha ressurser å øse av!
Tusen takk for en stor opplevelse.


Tekst: Aud Inger Kalseth
..

Foto: Wenche Rennan
Flere bilder på meldalsnett.noAnnonser


Medlemmer