Infobrev vår 2008 

 

Ved oppstart av vårsesongen i 2008, vil vi i Turnavdelinga i Meldal IL komme med et informasjonsbrev til alle turnhjem. Her vil vi forsøke å fortelle hva vi holder på med på treninger, hvilke arrangement vi skal ha i vår og litt om turnstevnet.  

24.01.2008 -
Kategori: Arkiv

Først vil jeg fortelle at vi har inspirerte, pålitelige og stabile trenere som står på for at barna våre skal lære å beherske kroppen sin og utfordre den på forskjellige aktiviteter i gymsalen. De skal tilrettelegge treningskveldene slik at de passer for de ulike aldersgrupper, og etter hvert øve inn turnprogram som skal vises på Turnsportens dag og Turnstevnet til våren.

 • Jorunn Ree har ansvaret for de minste på Barneidretten, og hun har med seg Åse S. Wuttudal som hjelpetrener og stand-in.

 • Eli Lilleås Møkkelgård er hovedtrener for alle 3 partiene i turn på mandager og spesialtroppen på tirsdager. Hun har med seg Linda Larsen og Hilde Stina Elshaug som hjelpetrenere. Vi har også engasjert Karianne Lo som hjelpetrener i spesialtroppen på tirsdager.
 
Treningstider:

Turn:            Mandager

 • Gruppe 1:            1-2. klasse:            kl. 17.30 – 18.30
 • Gruppe 2:            3-6. klasse:            kl. 18.30 – 19.30
 • Gruppe 3:            13 – 18 år:            kl. 19.30 – 20.30

 

Barneidrett:              Tirsdager kl. 17.30 – 18.30.            Fra 3 år til skolealder.

Spesialtropp            Tirsdager kl. 18.30 – 20.00.            Bindende påmelding.

 

Barneidrettens treningskvelder har vi for det meste lek og moro i apparater og på Air-tracken. Foreldre er aktivt med og hjelper til. Vi synes at det er flott at så mange barn i alder 3 – 6 år og yngre er med. Dette tilbudet er vi alene om å ha i dalføret. Det er mangel på trenere som reduserer slikt tilbud bl.a. i Orkdal. Kjempebra at vi har trenere til denne aldersgruppa.

Turnere trener med henblikk på turnstevnet som arrangeres i Trondheim i juni 2008. Fram til vinterferien er det vanlig og allsidig trening for alle. Vi holder på med turn på matter og trampett, og etter vinterferien starter vi med øving på programmet til barnekretsturnstevnet og til oppvisninger. Da vil treningskvelden bli delt i 2 med vanlig trening først og deretter programtrening med turning, dans, ringer/baller/vimpler etc. etter behov. Alle turnere oppfordres til å delta selv om de ikke skal være med på turnstevnet, da vi også skal ha framvisning av samme program på turnsportens dag.

De store guttene får eget turnstevneprogram som de øver inn på de oppsatte treningstider sammen med jentene, slik at de får en annen og tilpasset trening.

Rekruttering av nye turnere.
For å prøve å rekruttere nye turnere, skal Eli og Linda ta med seg noen turnere og besøke skolene rundt om i bygda. De vil vise fram hva vi holder på med, og lar elevene prøve Air-tracken vår. De har allerede med hell besøkt Å skole på tirsdag og Storås skole på torsdag denne uken. Løkken og Grefstad skoler vil få besøk når det passer for dem. Det blir levert et lite brev fra oss der vi ønsker jenter og gutter i alderen 7-18 år velkommen på treningene våre.
Oppfordringen går også til våre turnere - ta gjerne med venner på trening slik at de kan se hva vi holder på med og kanskje får lyst til å bli med. Dere er de beste ambassadører for Meldal IL Gymnastikk og Turn!
Vi arbeider også med å få til trening for voksne.  På Torshus holder man nå instruktørkurs for trening med stor ball, og vi håper å kunne benytte disse nyutdannede instruktører samt Jorunn til trening for voksne til høsten. Dette er god stabiliseringstrening for rygg, mage og skuldre. Vi kommer tilbake til dette i høstens Infobrev.

KOMMENDE Arrangementer VÅR 2008Barnekretsturnstevnet arrangeres i Trondheim 6-8. juni 2008.

 
 • Turnsportens dag blir arrangert mandag 2. juni.

 • Her vil vi få oppvisning fra turnerne der de viser fram årets stevneprogram. Barneidretten viser også fram sitt innøvde program. Det vil også bli salg av mat og kaffe, samt lodd-/åresalg.
  Vi håper dere vil ta kontakt med oss ved eventuelle spørsmål, ris eller ros.
  Vårt mål er at barna våre skal lære å beherske kroppen sin og utfordre den på forskjellige aktiviteter i positive, trygge og gode omgivelser.

  Meldal IL Gymnastikk og Turn.
  Gerd Helene Myre Sandstad - Leder

   

Annonser


Medlemmer