Informasjonsmøte før Yrkesmessa

 

Over 50 bedrifter fra hele regionen stiller for å presentere lokalt næringsliv under Yrkesmessa for Orkdalsregionen 2008. Messa arrangeres i Meldalshallen tirsdag 21. oktober fra kl. 10.00 til 18.00 og er åpen for alle. Onsdag 8. oktober kl. 09.00-10.00 inviteres bedriftene til informasjons- og peptalk-møte på Strandheim, Orkanger og det planlegges et lignende møte i Meldal.

Foto fra Yrkesmessa i 2007. Foto: Marit Mjøen


01.10.2008 - Marit Mjøen

Yrkesmessa 2008. Illustrasjon: Navigator ReklamebyråYrkesmessa er ei messe der yrkesvalg og karriereplanlegging er viktige stikkord. Bedriftene er representert i stands på messa med noen av sine fagfolk. De presenterer ulike yrker og gir elevene gode råd for hvilken utdanningsvei de skal velge for å få arbeid i lokale bedrifter.

Det er Orkladal Næringsforening som er arrangør av Yrkesmessa, men har gode samarbeidspartnere i Orkdal og Meldal videregående skoler, ungdomsskolene i hele regionen og Orkdal og Meldal kommuner.

Orienteringsmøte onsdag 8. oktober er først og fremst beregnet på bedriftene som har meldt seg på messa. Fremdeles er det mulig å melde seg på, men messekomiteen oppfordrer alle til å gi lyd raskt. Messekartet er under arbeid, og sen påmelding vil gi dårlig plassering i messehallen.

Det er daglig leder i Navigator Reklamebyrå, Steinar Larsen, som innleder på orienteringsmøtet. Han vil gi gode råd for messedeltakerne på hva som er lurt å ha med av materiell, hvordan komme i kontakt med tenåringene, hva skal man absolutt ikke gjøre!

Bedriftene oppfordres til å gi tilbakemelding til prosjektleder Marit Mjøen, dersom de vet at de kommer på møtet, på epost: marit@orklaposten.no

Hovedmålgruppen på Yrkesmessa er elever i 10. trinn på ungdomsskolen og elevene på videregående. Totalt kommer over 1000 skoleelever fra hele regionen på Yrkesmessa.

Messa har lang åpningstid og Næringsforeninga håper at både foreldre, politikere og ansatte i lokale bedrifter tar seg tid til å besøke messa i Meldalshallen mellom kl. 10.00 og 18.00 tirsdag 21. oktober.

Mer informasjon om Yrkesmessa får du på www.onf.no - Orkladal Næringsforenings hjemmeside.

Annonser


Medlemmer