Interessant Sponsorkveld

Unge lokale talenter fortalte om sine prestasjoner og nye mål.

Meldal Sparebank stod for et godt arrangement i Storås Samfunnshus tirsdagkveld.


24.04.2012 -

Mange av Meldals unge idrettstalenter møtte opp for å høre hva som skal til for å gjøre suksess i idretten. Meldal Sparebank er en av skilandslagsløperen Eldar Rønning sine sponsorer og hadde invitert Rønning for å fortelle hva som har gjort han til den idrettsutøveren han er blitt. Det er interessant å få et innblikk i hvor mye trening, reising og opplevelser en idrettsutøver på et så høyt nivå har. Eldar Rønning engasjerte alle med et personlig og humørfylt foredrag og fikk garantert mange nye tilhengere etter denne kvelden. Det samme gjorde nok Are Hembre som stilte opp som vanlig med fantastik sang, Are jobber nå med musikk på heltid og fortalte at han har fått god støtte i fra Meldal Sparebank i forbindelse med sitt årlige arrangement i Gammelgruva.

Sponsorkveld Eldar Rønning237Eldar Rønning hadde et interessant foredrag om hvordan nå toppen.

Sponsorkveld Are Hembre219Konferansier Ola Svorkdal Hess i samtale med Are Hembre.

Meldal Sparebank har også vært god støttespiller for lokale lag og organisasjoner; Heggøya Kunstgressbane ble presentert av Gunnar Sørløkk og Bjørnar Skjevdal fortalte om god utvikling i Meldal Fotballklubb. Fra Rennebu IL ble det også framhevet et godt samarbeide med Meldal Sparebank.

Sponsorkveld Bjørnar Skjevdal225Meldal Fotballklubb satser på å bygge opp gode lokale spillere fortalte Bjørnar Skjevdal.

Etter en slik kveld kan en virkelig være stolt av å være meddaling og kanskje er det lurt å følge Eldar Rønning sitt råd om at det er lov å skryte av seg selv.

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer