Jenter på tur

 

Sommerens happening for hestejenta og hestemamma ble i år Landsstevne i dressur på Midt-Norsk Hestesenter, Øysand.


11.07.2011 - Magne Vullum
Kategori: Leserinnlegg

Dette er første gang vi starter på dette stevnet, og vi har booka både stallplass til hesten og campinghytte til oss selv. Både bil og hestehenger er stuva full av hestefor og hesteutstyr, og sengetøy og klær til oss selv. Onsdag er første dag ekvipasjen Ane og Salamon skal bryne seg med store brune, flotte hester. Det ble 3.plass i klassen LB3 og vi er veldig fornøyde med det.
Det er spennende å se at vi kan hevde oss blant de beste, når det er en forholdsvis ung rytter og en fjordhest det er snakk om.

Dag 2 går også bra med gode plasseringer og fornøyd rytter. Det er snakk om lange dager og slett ikke noe latmannsliv, når vi må opp å fore hest i åtte-ni tida om morgenen og vi kommer hjem i 10 tida på kvelden. Drivkrafta er vel et godt miljø og trivelige venner som støtter hverandre i alle situasjoner. Campinglivet på Øysand Camping var også en positiv overraskelse, en enkel men hyggelig standard på hytta rett ved sjøen. Det ble til og med et bad i kaldt sjøvann. Vi tok også en bytur på onsdagskvelden, VG-lista Topp 20 og en god middag stod på programmet. Vi kom hjem trøtte, men fornøyde på torsdagskvelden og vi sitter igjen med gode opplevelser og en plan på å stille til neste år.

Det behøves ikke lengre turer for å få nye impulser og et avbrekk i hverdagen.
Var det noen som sa Trivelige Trøndelag?

Ane, Britt G og Salamon

Jenter på tur
Ane og Salamon i klasse LB3.

Jenter på tur
Salamon i sin "bolig".

Jenter på tur
Campingliv i små, fine hytter.

Jenter på tur
Så fint kan det være en trøndersk-sommernatt.

Jenter på tur
Flere Meldalsjenter på bytur, VG-lista Topp 20.

Jenter på tur
Premieutdelig til en stolt ekvipasje.

Annonser


Medlemmer