Johnny Kristensen debuterer

 

Løkkenbøggen Johnny Kristensens bokdebut "Slettis å æ - fortellinger fra et gruvemiljø", er nå klar for publikum. Det er ei bok med 20 historier som både vil vekke minner, kalle på latteren og ettertenksomheten. Boka er illustrert med tegninger av Ola Løseth fra Storås. Du kan bestille boka hos marit@orklaposten.no


10.06.2008 - Marit Mjøen

Det er med andre ord to meldalinger som har gått samme om denne boka, som kommer ut på Orklaposten forlag.

Ola Løseth (tv) og Johnny Kristensen. Foto: Marit MjøenI forordet skriver Kristensen:

"Oppveksten ga oss uendelig mye, som frihet, opplevelser og kunnskap. Og kanskje det viktigste av alt - vi lærte verdien av solidaritet. I et samfunn der konfrontasjoner mellom naboer, venner eller arbeidskolleger ikke var uvanlig, og der klasseskillet var stort og ubarmhjertig, opplevde vi et utrolig sterkt samhold når det røynet på. Når de farlige og usunne arbeidsplassene resulterte i sykdom, skader eller død, stod det alltid noen klar for å tre støttende til. Ingen kan vokse opp i et slikt samfunn uten å bli sterkt påvirket."

Boka gir deg sterke historier som påvirket han.

Ola Løseths blyanttegninger fanger historiene på en fortreffelig måte. Gjengivelsen i boka er kjempegod ved kyndig designjobb av Kajsa Selnes i Navigator Reklamebyrå AS og god trykkteknisk gjennomføring med stokastisk rasterteknikk hos Grytting AS på Orkanger.

Boka koster 200 kr i utsalg - tilsendt vil det påløpe fraktomkostninger på 25 kroner.

Boka selges på Løkken Verk:

  • Narvesen
  • ORKLA Industrimuseum
  • SANS Bergmannskroa

Boka selges på Orkanger:

  • ARK bokhandel, Domus Senter
  • Notabene OTI Sentret 

Les mer på www.orklaposten.no

Annonser


Medlemmer