Julegaver til Estland

 

Meldal og Løkken Menigheter har en tradisjon på å samle inn julegaver til sin vennsakpsmenighet i Estland. Dette skal vi også gjøre i år.


04.11.2011 -

Om dere tar en kikk i alle kolonialbutikkene i kommunen, så skal det være en stor gul plakat og ei kasse til dette formålet.

Det er småting, som kjeks, kaffe, te, supper, litt sjokolade, såpe ,stearinlys, leker (helst nye da det er julegave!), varme (hjemmestrikka?) luer, votter og sokker og ellers det som er med på å sette en spiss på julefeiringa, til noen som bare har akkurat det de trenger.

Kassene blir samlet inn den 17.november og den dagen kl 1800, samles de som har lyst, til å pakke gavene. Vi samles i våpenhuset i kirka i Meldal. Der blir det selvfølgelig en kaffetår og en liten matbit. Håper det er mange som finner veien dit J.

Husk: det er ikke mye som skal til fra hver enkelt, om vi gir en liten ting hver. Jeg kikker borti kassene når jeg er innom, for jeg er spent på hvor mye som kommer inn.

Jeg skal selv være med julegavebussen, som reiser den 22. nov, for å se at gavene kommer frem og for å se forholdene på nært hold. Det blir spennende.

Marit Syrstadeng
diakonarbeider.

Annonser


Medlemmer