Julekalenderen 2012 - med Orklareiser på topp

 

Kalenderen viser snart desember. Det betyr at meldal.no's julekalender for 2012 er like rundt hjørnet. Det er bare å begynne å glede seg!


08.11.2012 -

I år er det Orklareiser AS som leverer toppremien i julekalenderen. Hovedgevinsten fra Orklareiser består av tur til København på våren eller høsten 2013 for to personer (bussreise og lugar tur/retur - ingen måltider inkludert). Som tidligere år trekkes hovedgevinsten blant alle som har levert riktige svar i konkurransen gjennom hele kalenderperioden fra 1. til 24. desember.

Ennå mangler vi premier for en del dager i julekalenderen. Vi oppfordrer derfor både bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner om å gi premier. Alle bidragsytere får omtale på meldal.no, naturligvis.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om årets julekalender utover i november. Først vil vi gi våre lesere noen fakta om årets hovedbidragsyter, Orklareiser AS:

Nyhavn 2011En tur til København må nesten inneholde en visitt innom idylliske Nyhavn.

ORKLAREISER AS

Orklareiser er Sør-Trøndelags ledende turoperatør og har sin base på Orkanger. Selskapet ble stiftet i 2005, men staben kan øse av en stor erfaringsbank. De har arbeidet i mange år med å lage og gjennomføre turer for et bredt publikum. - Sammen har vi et ønske om å gi deg som kunde de beste turopplevelsene. Vi kjenner våre kunder, og vi kjenner de beste leverandørene, sier selskapet på egne hjemmesider www.orklareiser.no

"Spesialsydde" turer for lag og foreninger er også en del av kundespekteret, likedan kor og korps. Orklareiser arrangerer studiereiser for elever i videregående skoler, høyskoler og universitet, likeså reiser for firmagrupper. Orklaresier er reisearrangør for Trondheims yndlinger, Byåsen Håndball.
Orklareiser disponerer egne topp moderne turistbusser, men arrangerer like godt turer med rutefly eller charterfly.

- Om reisemålet er i inn- eller utland - vi vet ikke bare hvordan du kommer deg til reisemålet. Vi vet også hva du kan se og oppleve der! Skal du ha møter eller andre arrangement, kan vi ta oss av det også, sier Orklareiser om seg sjøl.
Med et dyktig korps av reiseledere og sjåfører ønsker selskapet å ha full kontroll på produktet fra idé til gjennomføring.

Orklareiser bussOrklareisers nye buss, Neoplan Starliner, foran fabrikken i Plauen ved levering i mai 2011.

Den faste staben i Orklareiser er:
Tor Martin Hassel, Hugo Storsand, Geir Romundset, Knut Grønningen, Tore Kvam og meldalingen Leif Engen.
Leif har kjørt vogntog og turbuss på Europa i en årrekke og er godt kjent blant farende folk. Med base på Storås i Meldal er Leif klar for alle oppdrag - og kanskje blir det han som kjører vinneren...?

Annonser


Medlemmer