Julemesse i korpset!

 

Meldal skolekorps har en god tradisjon med å arrangere messe både til jul og påske. Årets julemesse var i år lagt til 2. søndag i advent, i Idrettsbygget på Løkken. Tross mange arrangementer rundt om i helga, var det svært godt med folk som møtte opp. Noen tok med seg hele familien med besteforeldre og søsken. Her var salg av alt fra sjølproduserte pepperkaker, julepynt, eggegraut og lefser til kornband. Noen tok like godt unna julebaksten denne kvelden. Tombola er alltid populært og her var det tilløp til kø. 

07.12.2010 - Frode Langeng

Vi fikk god underholdning fra alle gruppene i korpset; drill, rekruttene, aspirantene og selvfølgelig et samla hovedkorps. Korpset har en imponerende klang selv om mange er svært unge og dermed ikke holdt på så altfor lenge med spilling. Stødig taktstokk fra Helge Rolstadås.
Kaffe og kaker hører selvsagt med på en slik kveld. Korpset avslutta kvelden med å spille til allsang med kjente og kjære julesanger. Meldal Skolekorps; dette kan dere!! Takk til alle som står på for korpset med de mange små og store bidrag!

Hans Andersen

IMG_1479.JPG 

IMG_1481.JPG 

IMG_1486.JPG 

IMG_1489.JPG 

IMG_1491.JPG 

IMG_1496.JPG 

IMG_1502.JPG 

IMG_1509.JPG 

IMG_1511.JPG 

Annonser


Medlemmer