Julemesse og julegrantenning på Løkken

 

Løkken Verk Sanitetsforening inviterer til sin tradisjonelle julemesse lørdag og søndag med hjemmelaget mat og håndarbeidsprodukter.


30.11.2011 -
Kategori: Kultur

Julemessa åpner lørdag 3.desember klokka 10.00 og har åpent til klokka 16.00. Her selger sanitetskvinnene julebakst, tynnlefse og tjukklefse, mølsgraut og massevis av sjølproduserte varer. Messa fortsetter søndag 4.desember fra klokka 13.00 til 17.30.

Naturligvis blir det også salg av kaffe med mye godt attåt. Det blir også noe godt for ørene: Lørdag er det nemlig Gunnar Bonsaksen og Jan Erik Mjøen som sørger for musikalske godbiter klokka 14.00.

Søndag klokka 15.00 blir det underholdning spesielt for barn. Elever fra kulturskolen og Harald Garberg med flere deltar. Kl.16.30 tennes julegrana ved Bergmannen av "nyordførar'n", Are Hilstad, og Løkken Musikkorps spiller julesanger. Naturligvis kommer det også julenisse som deler ut pakker i pensjonisthuset etter julegrantenningen, og det blir gløgg og pepperkaker.

- Vi ønsker alle hjertelig velkommen til tradisjonsrik julemesse og tenning av julegrana på Løkken, sier Løkken Verk Sanitetsforenings leder Aud Løfshus.

(Tekst: Anne Mari)

Annonser


Medlemmer