Julemesse-sesong

 

Nå er det sesong for julemesser. Laksøyan Grendahus starter førstkommende lørdag, og neste helg har Løkken Verk Sanitetsforening julemesse i Pensjonisthuset.


15.11.2011 -

Laksøyan Grendahus inviterer til julegavehandel på julemessa si lørdag 19. november. Startskudddet går klokka 11.00, og her kan en få kjøpt diverse håndarbeid og husflid, blant annet trearbeid, steinsmykker, småkaker, tjukk og tynn lefse og mye annet. Graut og grautpinne er tradisjon når laksøybyggen har julemesse - og kaker og kaffe, naturligvis.

På Løkken har sanitetens julemesse lange tradisjoner. Løkken Verk sanitetsforening har sin årlige messe i Pensjonisthuset andre helg i advent, altså 3. og 4. desember. Lørdag er åpningstida 10.00 til 16.00, søndag 13.00 til 17.00. Arrangementet sammenfaller som vanlig med julegrantenning i Løkken sentrum andre søndag i advent, og hit kommer sikkert nissen!
Julemessa byr på tynn og tjukk lefse, mølsgraut og diverse selvlagde varer. "Restauranten" har karbonade, kaffe og kaker på menyen.

Sett av noen timer til julemesse-besøk. Det er både trivelig og stemningsskapende. Og ikke minst; her kan du gjøre et kupp når du skal handle julegaver.

 

Annonser


Medlemmer