Juletrefest 

Ragnhild, Marit, Maria og Gunhild sang 

Hvert år, den 4.juledag har det vært juletrefest i samfunnshuset på Storås. Det var mange som møtte opp og det ble gange rundt juletreet for store og små.  

28.12.2007 -
Kategori: Arkiv

Julenissen kom og hilste på barna før han satte seg ned på gulvet og åpnet den store sekken sin. Etter kaffepausen ble det leker for barna, først ballongleken, som går ut på å feste en oppblåst ballong rundt foten med et tau. Deretter skal de prøve å ødelegge ballongen til hverandre, og den som har sin ballong lengst, har vunnet. I den andre leken ble det ropt fram 10 gutter med lange bukser og skjorte. De ble delt opp i 2 lag og fikk hver sin sjef, som hjalp til i konkurransen. Guttene fikk en skje som var festet i et langt tau. Skjea og tauet ble ført inn ved buksekanten, ført opp mot halsen og nestemann måtte gjøre like ens til sistemann fikk gjort det samme. Dette skapte mange morsomheter og latteren satt løst.
Fra scenen fikk vi underholdning av Ragnhild, Gunhild, Marit og Maria, som framførte en julesang av Hans Rotmo. Til slutt ble det igjen gang rundt juletreet, før Brynjar ønska oss vel heim og velkommen tilbake neste år.

Se flere bilder her
 

Ragnhild, Marit, Maria og Gunhild sang Ragnhild, Marit, Maria og Gunhild sang 

Nissen hadde pakker Nissen hadde pakker 

Annonser


Medlemmer