Kaffeservering i Å-stuggu

 

Kari Resell var ansvarlig for dagens vakt, og Anne Rikstad hadde jobben som ekstrahjelp da vi stakk innom Å-stuggu. Randi Volløyhaug hadde fridag. De tre jentene deler ansvaret for kaffebaren.

26.07.2007 -


Eli Svorkdal Hess er med som frivillig hjelper, når hun vil! Alle jentene er fra Å og de trives veldig godt med sommerjobben sin. Oppbygda Grendalag eier kaffebaren der vi får kjøpt alle varianter kaffe, påsmurte rundstykker og dagens kake. Vil du ha vaffel står røra klar til steking, slik at du alltid får den nystekt.
De har noen stamkunder, det er bl.a. en del pensjonister som ofte stikker innom. Plutselig kan de også få stort innrykk, men de har god plass. Det er sitteplasser både i første og andre etasje. Er det godt vær har de bord og stoler ute på plenen. Det er ikke så mange turister, men en del fiskere kommer innom for en matbit og kaffe. Da vi forlot stedet kom to biler med kaffetørste kunder og parkerte inne på gårdsplassen. Da ble det nok litt travelt til jentene. Er du på Å kan du stikke innom tirsdag – fredag mellom 12 og 18, og lørdager har de åpent fra 10-16. Siste arbeidsdag for jentene blir lørdag 18. august.

Annonser


Medlemmer