Kaffestund på Ansver i Meldal

 

Kaffestunden som Meldal Pensjonistforening arrangerer på Ansver i Meldal, er blitt tradisjon.

09.02.2007 -

Annen hver tirsdag fra ca. kl. 13 – 15 har pensjonistene møttes der i mange år, hvertfall siden jeg ble leder for 8-10 år siden, sier Erling Hove. Her samles pensjonister til sosialt samvær og de får kjøpt seg kaffe og noe å bite i. Magna Auset har jobben med å bake og koke kaffen. De fortsetter med kaffestundene ut mai, da blir det en pause fram til september. Ikke alle er like begeistret for at det ikke er aktivitet om sommeren, men Erling vil at det skal være fri da. Det er rundt 40 pratelystne som møter hver gang.
Noen damer hvisker oss i øret at kara’n har fast bord innerst i lokalet og det kan være trangt om plassen rundt det bordet. Ekstra stoler må til, den harde kjerne hører visst til der. Damene lurer litt på hva som kunne skjedd om de prøvde å kapre sofaen først. Vi lufter tanken for Erling, og han svarer kontant; ”Da ha oss vårte rådvill”. Han vet ikke hvorfor, det er bare blitt slik.
Hver første torsdag i måneden har pensjonistforeningen medlemsmøte. Da møtes 80-100 pensjonister hver gang, og møtene veksler mellom Storås, Å og Meldal.Annonser


Medlemmer