Klar for verdenscup´n  

 

Hans Petter Lykkja leder an i Scandinavisk cup, foran svenske Fredrik Østberg. Etter seier både på den klassiske sprinten og skøyteetappen i Riga, samt 11. plass på 15 km klassisk stil i Estland, ligger han med sine 351 poeng, hele 112 poeng foran svensken. Det var uvant å gå 7 runder på kunstsnø for å gå 15 km, slik det ble i Estland, forteller Hans Petter, men resultatene har likevel gitt han friplass på verdenscup-laget.  

29.01.2008 -
Kategori: Arkiv

I februar kan han delta i de WC-rennene han sjøl ønsker, og det er en drømmesituasjon for 23-åringen. Har forteller at han har stått over noen få renn i det siste p.g.a. betennelse i en fot, men er nå på bedringens vei. Den korte hvilen har gjort godt, for før skaden deltok han i veldig mange renn, og det har vært mye reising.

Han kom hjem fra Riga i går, og nå står NM-sprinten på fredag først på programmet, deretter blir det duathlon på lørdag (15 km klassisk + 15 km fristil). Han har gått en tur i NM-løypene i dag, og han rapporterer om gode snøforhold og fine løyper.

Han skal snakke med landslagsledelsen og Arild Monsen i Team Trøndelag for å velge WC-dinstanser. Hans Petter har lyst til å delta på noe mer enn bare sprint i WC, uavhengig av om det er klassisk stil eller skøyting. Så har han veldig lyst til å gå 5-mila i Holmenkollen i mars. Vi ønsker Hans Petter først til lykke med NM, hvor han håper å måle krefter med landslagsløperne.


 


 

Annonser


Medlemmer