Kolles føles det å løft på kongehøtta? 

 

Når det arrangeres NM på ski kommer alltid kongen på besøk, slik var det også i Granåsen. Det måtte bygges en kongehytte, og denne gang var det Oppdalbygg som fikk oppdraget på kort varsel. En bedrift som er elementfabrikk for Norgeshuskjeden i Midt-Norge. Da var det naturlig at Jon Magne Nergård fikk både transporten og kraningsarbeidet på jobben, ettersom han har faste kjøreoppdrag for Oppdalbygg. Attpåtil er han en dreven kranfører.  

07.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Jon Magne forteller at reklamefolk fra TV-adressa og et eget filmteam fra Norgeshus fulgte turen fra Oppdal til Granåsen, og hele monteringsarbeidet på plassen. Det fungerer slik når noe kongelig skjer i Norge.

Dermed ble det produsert 2 TV-filmer fra hendelsen, og Jon Magne kan vel nærmest regnes som en hovedrollefigur i begge. Den jordnære Storåsbyggen følte ikke noe spesielt med oppdraget, sjøl om det var ei kongehytte som skulle monteres. Like vanskelig var det å svare på spørsmålet om hytta ble finere enn kongen. Da var det nok lettere å svare direkte på spørsmålet; om egen lunsj var annerledes når den ble inntatt i kongehytta enn andre steder. ”Nei, dé bli særvelat og kvitost, dé sommo kvar dag”, fortalte Jon Magne i intervjuet til TV-adressa.


 

 

Annonser


Medlemmer