- Kom og trim i Fagerlia!

Olga Vuttudal trener regelmessig og trives med det.

Treningssenteret i Fagerlia har åpnet for sesongen og inviterer nye og gamle trimmere til ny dyst gjennnom vinteren.

04.10.2011 - Anne Mari Svinsaas

Det er de frivillige "vertinnene" Kari Eggamo og Tove Krogstad som gjerne vil ha flere trimmere i de gamle industrilokalene i Fagerlia på Bjørnli. Her står sykkel, romaskin, tredemølle, stepmaskin og "cross-trainer" og venter på muskler som skal stimuleres og styrkes.
I naborommet står ei rekke toningsbenker; en form for massasjebenker som hjelper til med å holde nakke og rygg myke. Senteret har også solarium.

013.jpg 

Tove Krogstad, Kari Eggamo, Birgit Bustad og Olga Vuttudal i ett av trimrommene i Fagerlia.

Treningssenteret er åpent mandag og onsdag 11.00-15.00 og tirsdag og torsdag 15.00-20.00. - Vi vil gjerne at trimmerne ringer og bestiller time, så trenger vi ikke sitte her når det ikke er folk her. Vi gjør tross alt denne jobben helt frivillig fordi vi liker å trene sjøl, sier Kari og Tove.

I dag er Birgit Bustad og Olga Vuttudal her, og begge de godt voksne damene er varme og svette når de kommer for å få dagens kaffesup. - Det er så trivelig her. Det sosiale betyr mye i tillegg til at vi holder kroppen vedlike. Dessuten er det et veldig billig treningssenter der vi betaler for hver gang vi møter opp. Jo, her trives vi, sier damene og tørker svetten.

005.jpg

- Åh, dette er kjempegodt for nakke og rygg, melder Tove Krogstad fra toningsbenken.

Tekst og bilder: Anne Mari

Annonser


Medlemmer