Kommunetyret 2007 - 2011 er historie.

 

14 av 19 medlemmer i det "gamle" Kommunestyret takket torsdag kveld for laget. 

09.10.2011 - Aud Inger Kalseth

Fra Arbeiderpartigruppen er det bare Ingrid Skarstein som fortsetter i det nye Kommunestyret, men Odd Arild Svartbekk og Lars Kirkholt har erfaring fra tidligere. Hoyre fortsetter med nye fjes og Helge Ringli får med seg to ferske  inn i hovedutvalgene. I Senterpatigruppen fortsetter Ivar Syrstad, Ola Bjørkøy og Aud Inger Kalseth.

Siste Kommunestyremøte er litt vemodig, også for de som fortsetter. I løpet av 4 år blir en godt kjent og har mange felles erfaringer og opplevelser. Mange intense debatter og pauser fyllt av både alvorlige samtaler og mye humor, gjør at slike "siste" kvelder får deg til å føle at du mister noe du kommer til å savne.

Den siste perioden inneholder en opprivende skoledebatt som ble avsluttet med vedtak om å bygge en ny felles barne- og ungdomsskole, vedtak om å bygge en ny 5 avdelings barnehage på Løkken, bygging av Meldal Næringssenter og ny avdeling for demente på Helsetunet. Det har vært skifte av rådmann og vi har fått ansatt en ungdomsleder. Arealdelen i Kommuneplanen er revidert, mange hytteplaner er godkjent og oppryddingen etter gruvediften på Løkken er nesten på plass. Pengene er iallfall på plass i Statsbudsjettet. Planleggingen av Samhandlingsreformen som trer i kraft fra 1. januar er i godt gjenge og Orkdalsregionen er enige om å samarbeide på flere andre områder også.

Både disse samarbeidsplanene og Samhandlingsreformen er saker vi får anledning til å jobbe mye med framover og mange nye saker vil garantert dukke opp.

Vi avsluttet samarbeidet gjennom 4 år med gryterett og bløtkake og de som ikke blir med videre fikk en liten gave som takk for innsatsen. Kveldens overraskelse var KS-medalje til Per Sørløkk for 6 perioder i kommunestyret, men det er en egen sak. 

Ordfører Ivar Syrstad og varaordfører Arve Slørdahl i samtale før siste møte blir satt.

 

 

Baard Bergsønning gir seg etter 3 perioder.

 

Camilla Aamot gir seg etter 1 periode.

Arve Slørdahl har lagt ned et stort arbeid og gir seg etter 5 perioder.

 

Fortjent KS-medalje til Per Sørløkk etter 6 perioder i kommunestyret.

 

Tekst og foto: Aud Inger 

Annonser


Medlemmer