Kultur i fokus

 

Bortimot alt av kultur i kommunen var samlet i Meldal samfunnshus sist lørdag. Fra de yngste til de eldste i bygda var representert. Allerede utenfor samfunnshuset møtte vi det første innslaget. Speiderne hadde satt opp en ”primitiv lavvo”, der de holdt varmen og stekte pinnebrød og kaffekjelen putra på vedovnen.

07.11.2007 -


Inne i gangen på samfunnshuset fortsatte speideravdelinga, og ved siden av hadde Meldal LAN stand med datautstyr, som var veldig populært blant de yngste. Nattravnene var til stede med stand, og i kafeen var det risengrynsgrøt m.m. å få kjøpt.
I selve salen var det fullt opp med aktiviteter som dans, sang og musikk. Utstillere i husflid, male- og fotogruppa og salg av husflid, og Meldal jentekor hadde utsalg av sin nylig innspilte CD. Husflidslaget hadde en strikkestafett gående, der også ordføreren var en medvirkende part. Husflidslagets avdeling med toving var populært, og her ble det laga mye pynt til jul. Kulturdagen ble avrundet med ei markering ved Bygdedyret i rundkjøringa. Speiderne og ordfører Ivar Syrstad kneblet dyret med skjerfet fra strikkestafetten.


Se bildene her
Annonser


Medlemmer