Kunne så absolutt ha vunnet ..

 

Det var nesten fulle tribuner og stor spenning i Meldalshallen da 2. divisjonslaget Tiller kom på besøk. Det var andre runde i NM, og en kamp om videre avansement i norgescupen.

24.08.2007 -


Tiller gikk opp i ledelsen 1-0 allerede etter 1 minutt, men meldalsjentene utlignet like etter ved Anne Ree. Kampen bølget fram og tilbake, og etter 10 minutter førte Tove Fagerli Meldal i ledelsen 5-4 på straffe. Vi øynet håp da Anne Ree la på til 6-4. Meldal hadde flere gode kontringssjanser, men langpasningene ble for unøyaktige. Da Anne Ree økte ledelsen til 9-6 i det 17. minutt, tok Tiller time-out. Like etter fikk Meldal en ny straffe, og Tove ga Meldal 10-6.
Etter det hadde hjemmelaget en svak periode, ble usikre og bommet på flere skuddforsøk. Tiller scoret 5 mål, uten at meldalsjentene klarte å svare, og de tok ledelsen 11-10. Jentene våre ”våknet til liv” igjen, og Jenny Stokkli utlignet til 11-11, før Berit Drugli på nytt ga Meldal ledelsen med 12-11. Til pause sto det 12-12.
Helga reddet Tillers første skuddforsøk i 2. omgang. Det ble utvisninger på begge lag, men Tiller lyktes best i denne perioden. Med en god keeper klarte bortelaget å skaffe seg ledelsen 15-12.
Så reduserte Jenny Stokkli, deretter Vibeke Sommervold, før Tove Fagerli utlignet til 15-15 med en utmerket lobb. Dessverre så raknet det litt igjen, og Tiller scoret 4 mål til stillingen 19-15. Berit Drugli kjempet tappert mot en utrusende keeper, noe som resulterte i både scoring og en utvist Tiller-keeper. Jentene kjempet godt, Helga storspilte i mål og det var fortjent at Meldal utlignet til 20-20 etter 20 minutter. Så viste 2. divisjonslaget styrke, og rodde seieren i land med de knepne sifferene 26-24. Det var spenning til siste slutt, noe som beviser at meldalsjentene ikke blir noen kasteball i serien som starter senere i høst. Denne kampen kunne hjemmelaget vunnet, med marginene på sin side. Vi trøster oss med at motstanderen tilhørte en høyere divisjon, men det var slett ikke en divisjon forskjell på lagene i går kveld.

St. OAnnonser


Medlemmer