Kvinnekraftverket tar tak

 

Onsdag 29. september arrangerer Kvinnekraftverket møte/symposium/kort seminar i Drogsetmoen Grendahus fra kl. 18.00 til 21.00. Alle er velkomne, men det er fint om dere melder fra til Anne Mari Svinsaas.


22.09.2010 - Anne Mari Svinsaas

Kvinnekraftverket bør, skal og vil være en motor i arbeidet som ligger foran oss; nemlig å forene bygda etter skolesaken. Vi skal ikke ha noen skoledebatt, langt ifra! Vi skal komme oss videre, som de framsynte og fellesskapsorienterte kvinnene (og mennene) vi er!

 Derfor har vi funnet fram til en del mennesker som kan OPPMUNTRE OG INSPIRERE oss i oppstarten av dette arbeidet med å finne veien videre i denne lille, vakre, trivelige bygda vår:

 Tora Voll Dombu:

Ung, skarpskodd kvinne som har meninger om mangt; også om hvordan hun opplever det djupe skillet i befolkningen her nå for tida. Tora går allmennfaglig linje på Orkdal Vidaregåande skole, er aktiv i Bygdeungdomslaget og i de ulike teater- og revygruppene i distriktet og er ellers mer enn gjennomsnittlig samfunnsengasjert: Hun kan gi oss et skrått blikk på bygda slik den framstår i dag.

 Kolbjørn Nordvik:

Han jobber som NLP-coach, motivator, inspirasjonsbygger og kommunikasjonsrådgiver i Engasjert Byrå. Hver eneste dag frigjør han sine kunders potensial. Gjennom workshops, coaching, rådgivning og kurs legger han til rette for målrettede prosesser, som for eksempel bedre samarbeid, som gir resultater.

 Fredmund Sandvik:

Bonde fra Laksøybygda. Landbrukspolitiker og blant annet mangeårig leder i styret i Tine. Fredmund er en av av våre egne sambygdinger som har vært ”ute i verden” og deltatt i løsningen av store konflikter, eksempelvis nedleggelser av meierier og lignende saker. Hvordan har andre organisasjoner og menneskegrupper klart å komme videre fra slike dyptgripende kriser?

Kanskje får vi tid til en smule /diskusjon og/eller gruppearbeid også.

Vi serverer frukt, te, kaffe og annen drikke. Og vet dere hvor vi skal oppholde oss?

I det nyoppussa grendahuset på Drogsetmoen, naturligvis!

Det kan bli trangt å parkere, så kjør sammen dere som har mulighet!

Meld dere på til amsvinsaas@hotmail.com eller på tlf. 90878811/90847420.

Meldal Kvinnekraftverk
Anne Mari

 

Annonser


Medlemmer