Landsfinale i bilcross i Bjørnli 2010

 

- Etter å ha søkt om landsfinale i bilcross i flere år, har vi endelig lyktes med å bli tildelt finalen i 2010, sier en lykkelig leder i NMK Orkla, Jan Ingvar Fridtjofsen på telefon fra landsmøte i Norsk Motorklub i Tønsberg i dag. Dette er virkelig en fjær i hatten for NMK Orkla og det arbeidet de har satt i gang med nytt motorsenter i Bjørnli.

NMK Orklas leder Jan Ingvar Fridtjofsen på banen i februar i år. Foto: Marit Mjøen


02.11.2008 - Marit Mjøen

NMK Orklas leder Jan Ingvar Fridtjofsen. Foto: Marit MjøenFridtjofsen føler at det er mange som skal ha litt av æren for dette. Spesielt sponsorene som sørget for at NMK Orkla kunne sende en delegasjon til landsmøtet i Norsk Motor Klubb og presentere planene for landsfinale.

- Vi har fått støtte fra Meldal sparebank, Orkdal sparebank bensinstasjonen Best Vormstad, Orkdal Bil og Svinsås Auto. Det var hele 12 søknader som ble vurdert av NMK ved tildeling av landsfinalen. Vi hadde en gjenomarbeidet søknad der vi la vekt på fasilitetene i Orkla Motorsenter Arena Wallenberg i Bjørnli. Ikke minst tilgjengeligheten til publikum med de beste løsninger for bevegelseshemmede var ett av argumentene som veide tungt for avgjørelsen, sier Fridtjofsen.

Et slikt arrangement er stort i motormiljøet. De som deltar, kvalifiserer seg gjennom bilcross-stevner gjennom hele året før selve landsfinalen.

Se mer om NMK Orkla på deres hjemmesider: www.nmkorkla.no

Annonser


Medlemmer