Løp og lag Ola-bil!

 

Speiderne inviterer til ola-billøp. Løpet er åpent for alle i bygda!


06.05.2012 -

Vi oppfordrer alle som kan om å gå i gang med å lage Ola-bil. For tirsdag 22. mai arrangerer speiderne OLA-BIL-LØP!!!!! Løpet er kl. 18.00 i Prestgarden i "grenda". Løpet er åpent for alle i bygda, både store og små. Det blir kåret Raskeste bil, Fiaskopris og mest Kreative bil. Og alle som deltar får en liten premie.

Vi har fått tre kompetenta dommere, som også støtter speidern økonomisk, til å kåre vinnere til to av prisene: Rådmann Ingjerd Astad-Steen, leder for sanitetsforeningen Aud Løfshus og vår alles prest Thor Aas. Han stilte sporty opp ved å sette seg i Ola-bilen på låvebrua der starten går. Dessverre var Ola-bilen speiderne hadde skaffet ham litt for liten så det er vel tvilsomt at han kan starte i løpet med denne.

Målgang er forøvrig ved Grefstad Barnehage. Håper mange går i gang med å lage Ola-bil. Motor er ikke tillatt, bortsett fra strikkmotor. På noen bilder ser dere speiderne er godt i gang med å lage 7-8 Ola-biler.

Speiderne tar seg også tid til å dra på sykkeltur. Lørdag syklet de eldste speiderne rundt om Å og tilbake til Uleberget mens de yngste syklet direkte fra "grenda". Vi spiste, lekte oss og hadde en kort speidergudstjeneste ute der vi var så heldig å ha Kim Terese Furuhaug med oss. Men det ble en kald tur hjem da brukbart vær og lett snø gikk over til sludd og motvind.

Tekst/foto: Arnstein Reitan

P4240323

P4240324

P4240329

P5030343

P5050351

P5050358

Annonser


Medlemmer