Lopper i Laksøybygda

 

I grendahuset var det kø før de åpnet dørene lørdag. Folk kom tidlig og kikka inn gjennom vinduene, kanskje var de på jakt etter noe spesielt?

07.05.2007 -


Da dørene åpnet, kom de ivrigste inn med åpne bæreposer for å plukke ting og tang, fortalte Gunnar Melgård. I køen var det mange ukjente fjes å se, og det var tydelig at de var på jakt etter noe spesielt. Gunnar, Mary Ann Sandvik og Inger Kristin Sandvik satt og tok i mot betaling for loppene. De hadde aldri trodd det skulle komme så mye folk, og mange utenbygds hadde tatt veien til Laksøybygda denne dagen. Det var all slags lopper, men mest glass og stentøy. Mange bøker og klær, lamper og en fargerik salong som allerede var merket solgt! Loppene var priset lavt og mye ble solgt for 2 kroner.
I restauranten var det nesten ikke en ledig plass, og det ble solgt mellom 80-90 tallerkener med lapskaus. Til dessert var det riskrem med rød saus og kaffe med noe godt til. Styreformann i grendahuset, Arne Sandvik, fortalte om et vellykket arrangement og han var veldig godt fornøyd med komiteens arbeid.
Annonser


Medlemmer