Lørdagskafé på søndag 

Karbordet i forgrunn 

Første lørdag i måneden arrangerer Laksøyan grendahus lørdagskafè, men denne gang falt det på søndag. Det var på grunn av aukjson lørdag på Storås, og mange grendinger hadde tenkt seg dit 

14.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Vi la turen til grendahuset og møtte ”Bessa” Odd-bjørg Laksøyen med barnebarnet Tobias på fanget. Tobias er 3 år og stolt storebror til lillesøster Mia, og han liker kaffe med mye melk i. Som så ofte ved slike sammenhenger er det separate dame- eller herrebord. Eli Anne Sandvik forteller at de forrige gang blanda herrer og damer. Det ble ikke helt vellykket, så damene flytta tilbake til rent damebord. Det har bestandig vært slik, sånn er det bare, ler Eli Anne.

Ved herrebordet går praten livlig, og Arne Sandvik forteller at han er mye ute på vatna i marka og fisker ål, og det er god rekreasjon. Ellers diskuteres det meste, som fisking, skuterkjøring, politikk og mye mer. De gir klart uttrykk for at de er glad og fornøyd med at dagene er blitt lengre og lysere.

Ved damebordet forteller Oddbjørg Laksøyen at hun ikke er bestemor til Birk, som nettopp har våkna, men oldemor! Da benytter vi anledningen til å ta et ekte generasjonsbilde, med oldemor Odd-bjørg, hennes datter Anne Mette Laksøyen, barnebarnet Marte Øie med sønnen Birk. Marte og Birk bor i Surnadal og er på helgabesøk i Laksøybygda.


 

 

Karbordet i forgrunn Karbordet i forgrunn 

F. v.: Oddbjørg, Anne Mette, Marte og lille Birk F. v.: Oddbjørg, Anne Mette, Marte og lille Birk 

Annonser


Medlemmer