Makalaus fredagskveld i Gammelgruva.

Åshild Mundal og Are Hembre

Sammen med over 500 andre, fikk www.meldal.no en over forventning flott opplevelse.


22.05.2011 - Eli Anne Kalseth
Etter å ha fulgt Are Hembre over flere år, er det en selvfølge å bestille billetter til konserten i gammelgruva. I år hadde vi litt trøbbel med å komme inn på billettservice, men det ordnet seg med billetter til slutt.

Det er alltid en opplevelse å være i Gammelgruva, men det blir ekstra stort når Fagerlisalen fylles av hvite hjelmer. Og de artistene som opptrer der, ser bestandig ut til å trives med den spesielle atmosfæren. Fredag kveld var intet unntak, artistene viste seg fra sin beste side.

Are Hembre var først ut med Medalsongen, som vanlig. Og Are leverte selv om han hadde strupeinfeksjon og feber. Får bare håpe det ordner seg til neste helg og finalen i Norske Talenter. Så fikk han selskap av Åshild Mundal, og sammen fremførte de “Song for a stormy night”. Så gikk det slag i slag med Åshild solo, Åshild og Bjarne Brøndbo, Bjarne Brøndbo solo og Are og Bjarne som sang “Halleluja” sammen. Absolutt et høydepunkt. Bjarne Brøndbo var i storslag og leverte varene han også.
Viggo Valle var konferansier og ledet oss gjennom kvelden i sin vanlige stil med imponerende kunnskaper om både det ene og andre. Det er en fornøyelse å lære på denne måten, selv om vi slet med å få med oss alle detaljene.
Det var et imponerende lag med musikere på laget til Are også. Kapellmester Trond Hustad er en mester og hadde med tre flotte representanter fra Trondheimssolistene. Så var det Jan Inge Tjørhom på bass, Hans Petter Vik på gitar og ikke minst Daniel Andaas på kornett  som var med på å lage den ultimate opplevelsen .
Kvelden ble avsluttet med “Trondheimsnatt” der alle opptrådte sammen og det var en topp avslutning på konserten.

hembre3.jpg
Bjarne Brøndbo og Are samstemt i Halleluja.


Tekst og bilder: Aud Inger og Eli Anne.

Annonser


Medlemmer