Malin er funnet i Orkla

 

Malin Syrstadvoll Bergsrønning er funnet i Orkla. Selv om personen ennå ikke er identifisert, er det liten tvil om at dette er Malin.


02.05.2013 -

Jenta, som falt i elva i desember, ble funnet et stykke nedenfor Vella ved Snoen av en frivillig. Funnet ble gjort klokka 17.30 på torsdag.

Mannen som fant Malin er bosatt på Å og har lett hver dag i det siste. Han var på tur til Løkken i dag da han så at isen hadde smelta ved øya ved Ramo'n, og der fant han jenta som folk har lett etter siden fredag 14. desember i fjor, da hun falt i den iskalde og svært isete elva sent om kvelden.

- Det er funnet en person i elva. Funnstedet er nå et åsted, og krimteknikere undersøker nå dette åstedet. Vi kan ikke si hvem personen er før vi får tatt opp kroppen fra elva, og det skjer altså når de tekniske undersøkelsene er ferdige, sier lensmann Brynjar Einum i en kommentar til funnet.

Mannen som fant henne vil ikke stå fram, men sier: - Det er godt å ha bidratt til at jenta får ei grav og de pårørende får en avslutning.

- Det kunne nok blitt vanskelig å finne henne hvis elva hadde begynt å stige, så  dette var på høy tid, sier mannen som fant Malin i dag, torsdag.

 

Tekst og foto: AMS

 

Annonser


Medlemmer