Mange deltakere og god stemning på Bergmannsquiz

 

Torsdag 26. februar hadde mange møtt opp for å delta på Bergmannsquiz på kroa. Hele 43 deltakere fordelt på 9 lag er ny rekord. Svært mange møter opp gang etter gang, og i tillegg dukker det stadig opp noen nye fjes.

27.02.2009 - Eli Anne Kalseth
Etter denne kvelden har vi i quiz-komiteen lært at å stille spørsmål om matoppskrifter kanskje ikke er det lureste. I matveien er det få fasitsvar fikk vi merke.
 
"Bergmannsteateret" gikk av med seieren denne gangen, foran "Fjell" og "Jordhusmoen" på de neste plassene. I sammenlagtkampen er ingenting avgjort, "Fjell" står med 2 seire, og "United Tigers" og "Bergmannsteateret" har en seier hver. Det gjenstår enda 3 quizkvelder så her har fortsatt alle lag muligheter til å ta hjem quiztronen.
 
Nå er ikke kampen om poengene det viktigste med quizkveldene, men å få til noen trivelige og sosiale sammenkomster på Kroa, noe som altså viser seg å være ganske populært.
 
Følgende lag deltok i denne Quiz-runden: Fjell, United Tigers, Østsiden QL, Bergmannsteateret, Bergmennene, The Gamblers, Jordhusmoen, Kremen av Meldal, Magefølelsen.
 
Det er ikke for seint å stille nye lag, det er bare å møte opp. Neste quiz blir fredag 13. mars kl. 20:00. Alle er hjertelig velkommen!


quiz11_2_.jpg

quiz11_3_.jpg

quiz11_4_.jpg

quiz11_5_.jpg

Tekst og foto: Are Hilstad

Annonser


Medlemmer