Med golf som levebrød 

Eva prøver golfsimulatoren på Løkken 

Golfinteressen starta for Eva Helen Angvik fra Løkken da hun jobbet ved et hotell i Elverum for snart 8 år siden. Hun var blitt kjent med en profesjonell golfspiller mens hun studerte i Oslo, og ble til tross for litt motvilje i starten bitt av golfbasillen. Samboeren hadde da vært golfinstruktør i Norge i lang tid, og Eva Helen ble med over til Orlando i USA, for å arrangere turer for norske golfere vinterstid. Det ble i alt 6 vintersesonger i Orlando. 

18.04.2008 -
Kategori: Arkiv

Hver sommer var hun i Norge, og jobbet 4-5 år ved Nøtterøy golfklubb, både i administrasjonen og golfbutikken. Hun var også ansatt ved Re golfklubb ved Tønsberg i 2 sesonger.

Eva Helen hadde lyst til å lære mer, og samtidig utvikle sitt eget spill ytterligere. Hun startet derfor en 3-årig utdannelse ved PGA-skolen, og ble ferdig med sin bachelorgrad nå i vår. I påska var hun på jobbintervju i England, nærmere bestemt i Kent. Hun fikk jobben, men takket nei da hun ble tilbudt jobb ved Byneset golfklubb. Det var godt å komme ”hematt” etter flere år borte fra familien.

Foreløpig har hun takket ja til trenerjobben ved Byneset kun for denne sesongen. Der er det utfordringer i fleng, og mange både ferske og rutinerte spillere vil nok stifte bekjentskap med Løkkenjenta. I sommer skal hun være lagleder for Bynesets juniorer i lag-NM , som går i Drøbak.
Hun vil vekselvis bo hos onkel på Byåsen og hjemme på Løkken i sommer. 

Eva prøver golfsimulatoren på Løkken Eva prøver golfsimulatoren på Løkken 

Der møtte hun innehaveren Leiv Rædergård Der møtte hun innehaveren Leiv Rædergård 

Så demonstrerte hun golfsvingen sin  Så demonstrerte hun golfsvingen sin  

Annonser


Medlemmer