MeddalsLøftet for livsmot søndag 6. november

Strålehjertet er blitt MeddalsLøftets kjennemerke

MeddalsLøftet er et stort gratis-arrangement i Meldalshallen - og arrangementet har kommet i stand på bakgrunn av de mange triste dødsfallene der barn, ungdom og unge voksne har forlatt oss. MeddalsLøftet skal gi oss et lysglimt!

27.10.2011 - Anne Mari Svinsaas

 I et lite samfunn som vårt blir alle preget av slike vonde hendelser, og når så mange tragedier kommer tett på hverandre, blir virkningen ekstra sterk; vi blir motløse og kollektivt triste.

MeddalsLøftet skal være et lys i høstmørket - og forhåpentligvis også i det mørket mange har inni seg etter denne triste høsten. MeddalsLøftet skal få oss til å løfte hverandre opp. MeddalsLøftet skal gi oss litt mer krefter til å løfte oss sjøl etter håret.

Arrangementet foregår i Meldalshallen søndag 6. november, Alle helgens-søndag, mellom kl 15.00 og 20.00. På disse timene vil vi oppleve et mangfoldig kulturliv, fordelt over to "konserter" fra scenen. Det vil også bli nok av tid til å kjøpe mat, kaffe og kaker og snakke sammen. I tillegg er det mange aktiviteter som foregår mens det er pauser fra scenen.

Artistene står i kø! Celine Helgemo kommer - noe mange av de yngre sikkert vil sette spesielt stor pris på.

celinehelgemo.jpg 

Celine Helgemo kommer på MeddalsLøftet!


Hit kommer også Sturla Fagerli Larsen, Linn Silje Hembre, Meldal Soul Children, Meldal Songlag, Løkken Musikkorps, Mari Skjevdal, Ole Johan Østhus og mange, mange flere. Det blir trylling fra scenen og trylledyr i pausen, det blir tautrekkingskonkurranse (hvis noen tør å melde på lag!) og klatring, det blir turnoppvisning, diktlesing og mye annet. Og Aashild Grønning kommer for å holde kåseri om livsmot - med humor.

Dr. Bekken, alias Tor Einar Bekken, er jazz- og bluespianist med flere plateutgivelser og mange år ved tangentene bak seg. Han tar med seg pianoet sitt fra Trondheim og spiller - og kanskje synger - for forsamlingen. Hans spesiale er blant annet tradjazz og boogie-woogie. Her svinger det!

drbekken_1.jpg 

Dr. Bekken kommer til MeddalsLøftet!

MeddalsLøftet har fått støtte fra mange kanter, både pengestøtte, gevinster og moralsk støtte. Meldal Skolekorps har tatt på seg å lage mat, kaffe og kaker. Arrangementet har gratis inngang (!!!), men det er lurt å ta med seg kontanter både for å betale mat og drikke og ikke minst kjøpe lodd. Vi har fått enormt mange flotte gevinster fra næringslivet i hele bygda, så her er det bare å ta sjansen!

I dagene framover kommer vi stadig ut med påminnelser og bakgrunnsstoff på MeddalsLøftet. Verdt å merke seg er det også at hele helga står i MeddalsLøftets tegn; Humorkveld på Å fredag kveld, Meldal Sanitetsforenings kafé på Dagsenteret (Ansver) lørdag formiddag, håndballkampene i Hallen på lørdag, Alle helgens-gudstjeneste i Meldal kirke med påfølgende kirkekaffe søndag formiddag - og så det store MeddalsLøftet fra kl. 15.00 i Meldalshallen.

Initiativtaker til MeddalsLøftet er Meldal Frivilligsentral, men privatpersoner og organisasjoner har meldt seg på og tatt stort ansvar for denne store kulturmønstringen. Takk til alle så langt!
Se for øvrig også MeddalsLøftet på Facebook.

frivilliglogo.php.jpg


Annonser


Medlemmer