Medlemsmøte Løkken Utvikling

 

Tirsdag inviterer Løkken Utvikling til et kombinert medlems- og arbeidsmøte. Tema er etablering av nye arbeidsplasser på Løkken og Bergmannsdagene 2011. Møtet holdes på Bergmannskroa kl 18:00.


02.05.2011 - Magne Vullum

Styret håper etter hvert at mange vil bli medlem i Løkken Utvikling. Målet er å få engasjert så mange som mulig. Mange hoder tenker bedre enn noen få. Og siden Løkken Utvikling jobber med tunge utfordringer er det behov for at mange bidrar.

Det åpnes derfor nå for tegning av medlemskap i Løkken Utvikling. Hvem som helst kan bli medlem, og kontigenten for 2011 er satt til kr 200,-. Hver første tirsdag i måneden er det møte på Bergmannskroa.  Her vil det bli ulike tema som skal diskuteres. Håpet er at møtene skal bidra til stedsutvikling på Løkken Verk. Nå tirsdag 3. mai avholdes det første møtet. De som ikke har tegnet seg som medlem, kan gjøre det når de kommer på tirsdagens møte.

Temaene som er satt på dagsorden tirsdag er spennende, og krevende. Løkken Utvikling har satt seg som mål å bidra til etablering av mange nye arbeidsplasser. Vi ønsker derfor å starte en prosess, der første mål er å få frem en rekke idéer som på sikt kan skape nye aktiviteter. Kanskje kan fellesskapet også bidra til å legge til rette for at de som går med en gründer i magen kan få hjelp til å komme i gang.

Det andre temaet tirsdag, er revitalisering av Bergmannsdagene. Dette var i mange år et attraktivt arrangement. Håpet er at det skal gjenoppstå allerede sommeren 2011. Vi har sett oss ut 12. og 13. august som aktuell dato.

På tirsdagens møte vil det bli lagt opp slik at alle som kommer skal delta i diskusjoner og samtaler knyttet til de temaene som er valgt ut. Vi vet at det er mange som vil slite med å rekke middagen til klokken 18:00, så vi har avtalt med Bergmannskroa at de selger pizza-buffet til kr 150,- for de som ønsker det. Styret håper mange kan sette av to timer med gode diskusjoner, kreative prosesser og matnyttige pizza-opplevelser.  

Styret Løkken Utvikling

Annonser


Medlemmer