Meldal Arbeiderparti ute blant folk 22. november

 

Lørdag vil Meldal Arbeiderparti ut og møte folket.

Partiets leder, Ingrid Skarstein, har send følgende informasjon:

Lørdag 22. november kommer meldalingene til å oppleve at vi i Meldal AP er ute i sentrum i alle 4 kretser for å prate med folk. Over en varm kaffekopp håper vi å komme i dialog med dere innbyggere og er åpen for å ta i mot både ris og ros for det arbeidet vi gjør.


21.11.2008 - Magne Vullum

Politiske partier er flinke på å markere seg når det nærmer seg valg. I Meldal AP ønsker vi å være litt mer synlig også når det ikke er valg, og det er dette vi nå prøver på førstkommende lørdag. Gjennom dette håper vi å komme i prat med dere som er innbyggerne i kommunen vår, både for å fortelle om hva vi driver med, men ikke minst for å lytte til hva dere er opptatt av. Forhåpentligvis får vi med oss noen tips og råd som vi kan ta med videre i det arbeidet vi gjør.  

Vi er fortsatt det desidert største partiet i Meldal, og våre godt over 200 medlemmer forventer nok at vi er synlige og markerer oss i ulike sammenhenger. Selv om vi mistet flertallet og ordførerposisjonen ved siste valg, vil vi med våre 9 kommunestyrerepresentanter fortsatt ha betydelig innflytelse på utviklingen i kommunen vår. Derfor håper vi at dere tar godt i mot våre representanter der dere møter oss, vi vil lytte til hva dere har på hjertet. Vi skal ikke være pågående, men håper mange stopper opp for å prate med oss over en kaffekopp.

Skulle noen ønske å melde seg inn i partiet for å få innflytelse over vår politikk og dermed også over utviklingen i kommunen vår, så er dere naturligvis hjertelig velkomne til det.

Ingrid Skarstein
leder Meldal Arbeiderparti

Annonser


Medlemmer