Meldal barne- og ungdomskole - et praktbygg!

- Vi gleder oss veldig til mandag, sier Marte Aa og Tonje Kant Tiseth.

Kommunens nye skole er et praktbygg, ingen tvil om det.


26.01.2013 -

Funksjonelle løsninger, lekre farger, fiffige dekorasjonsidéer. Lyse, trivelige rom. Storslagne uterom. Og splitter nytt og ubrukt, alt sammen! Mandagen blir en festdag. Da kommer unger og ungdommer fra hele Meldal for å sette sitt preg på den nye skolen.

- Det blir spennende - og ganske rart. Å flytte fra gamle Grefstad skole til denne fine skolen her blir ei stor forandring, sier Marte Aa og Tonje Kant Tiseth, begge 11 år og sjetteklassinger. De tror det blir kjempefint å begynne på nyskolen og går mandagen i møte med perlende latter og strålende humør.

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 024"Kåsså råsså tu en påsså - e de pelo e de goill?" står det å lese på veggen til biblioteket, og dette vil nok få mange unge og gamle meldalinger til å trekke på smilebåndet.

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 043På døra til leserom: Vellykket bruk av lokale stedsnavn som navn på ulike rom; her er blant annet elver/bekker, vatn og gruvenavn brukt.

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 042Store og små prøver ut møblementet utenfor avdelingen som skal huse 5. - 7. trinn. - Fine former og farger, syntes folk.

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 027Kantina er lys og fin og har spreke farger!

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 033Koselig å komme til en helt ny skole og finne navnet sitt på skapet!  Marcus og Karen Sofie er to av mange som kommer til "dekket bord".

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 034Inngangspartiet med trappeamfiet og gymsalen. Mange gjester på åpen dag, som bildene viser. 

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 0281.-4. trinn drar til seters... Ikke for å gjøre seg feite som de berømte bukkene, men for å starte et langt skoleløp. 

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 038Ett av klasserommene i avdelingen for 8. - 10. trinn. Lyst og fint. 

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 031En koselig plett i skolens SFO. 

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 025Trappeamfiet sett fra inngangspartiet. Til venstre på toppen av trappa er 5.-7. trinns område, mens biblioteket ligger til høyre. 

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 022-117 millioner er fryktelig mye penger, men jammen får man mye for dem, også, sier en fornøyd ordfører på vei inn til åpen dag på Ekserplassen. 

Meldal barne- og ungdomskole åpen dag 053Et anslag er at mer enn 1000 personer var innom skolen på åpen dag lørdag formiddag. Etter en time så køen av parkerte biler slik ut fra Kløvsteinveien. Da var parkeringsplassen stappfull!

 

Tekst og bilder: Anne Mari Svinsaas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser


Medlemmer