Meldal Helsetun fikk premien

Mari Engen leverte premien til Helsetunet

Vinneren av leserkonkurransen for november er bosatt i Trondheim og ville at premien fra Å gartneri skulle gå til Meldal Helstun.

08.12.2008 - Wenche Rennan

Helsetunet.jpg

Mari Engen fra Å gartneri overrekker en flott dekorasjon til Meldal Helsetun.

 

Arne Solli er oppvokst på Bjørnli og er i dag bosatt på Tiller i Trondheim. Han ble vinner av leserkonkurransen for november og ønsket altså at Meldal Helsetun skulle få premien.
Mari Engen fra Å gartneri møtte opp på Helsetunet mandag med en flott juledekorasjon hun hadde laget for anledningen. Dekorasjonen ble godt mottatt av beboerne som var til stede og de ansatte. Alle syntes dette var en veldig koselig hilsen å få og alle sender de en stor takk til Arne Solli for at han tenkte på dem og ville gi premien til dem. Dekorasjonen med telysholder vil nok bli flittig brukt og godt synlig ved Helsetunet utover desember. For snart er det tid for det årlige julebordet for beboere og ansatte. Da blir det underholdning med musikk og sang og loddsalg. Etter dette vil tida fram til jul gå med til pynting, av bl.a. juletreet som blir levert av Meldal bygdeservice.

Meldal.no vil takke Arne Solli både for deltakelsen i konkurransen og for den vennlige oppmerksomheten til Meldal Helsetun.
Meldal.no vil også takke Å garteri for godt samarbeid siden juni i år. For alle de flotte blomstene de har gitt bort og den gode mottakelsene vi og vinnerne har fått ved overrekkelse av premie. 
Fra januar har Intersport på Løkken sagt seg villige til å være premiegiver i 4 måneder. Første vinner av premie fra Intersport vil bli kunngjort i begynnelsen av februar.
Leserkonkurransen ”Ukens nøtt” fortsetter på nyåret og vi ønsker leserne velkommen til nye nøtter i det nye året!

 

dekorasjon.jpg

Slik ser dekorasjonen ut. Den vil nok glede beboere og ansatte ved Helsetunet.

 

Tekst/foto: Wenche Rennan

Annonser


Medlemmer