Meldal HK med ny nettside

 

Meldal Håndballklubb åpnet torsdag kveld sin nyutviklede nettside. På www.meldalhk.no vil du nå finne informasjon og nyheter om alt som rører seg i klubben. - Behovet for informasjon er stort, og derfor har vi valgt å legge en del ressurser i dette arbeidet, sier nettredaktør Olav Dombu.

08.11.2007 -
Kategori: Arkiv

Det er flere år siden Meldal HK åpnet sin første internettside. Øystein Claussen har vært alene om ansvaret for å drive denne. Klubben så imidlertid at det nå var på tide å ta et nytt steg på denne fronten.

- Behovet for informasjon er enormt blant alle de aktive med foreldre som er engasjert i klubben. Likeså er det mange besteforeldre, tanter og onkler samt mange andre som er interesserte i hva som skjer i den klubben hvor de unge er engasjert. Ut fra dette behovet for mer tilgjengelig informasjon, har vi nå jobbet frem en helt ny nettside for Meldal HK, sier Olav Dombu, som har med seg Øystein Claussen og Endre Storholt i redaksjonen.

Spennende tanker
Over 150 unge og noen litt eldre er engasjert i Meldal Håndballklubb. Likeså er det mange som besøker Meldalshallen når det er kamper der. Mange av disse er tørste etter mer nyheter og informasjon fra klubben.
- Vi er litt ambisiøs i dette arbeidet. Målet er at vi daglig skal komme med oppdateringer. Likeså skal all relevant informasjon være tilgjengelig på sidene våre. Dette være seg treningstider, kamper, cuper og mye mer. I tillegg håper vi å kunne presentere så mange av de aktive som mulig gjennom sesongen. Det er også et mål at det etter hvert skal bli mange bilder fra små og store opplevelser i klubbens regi. Ikke alt er på plass fra starten av, men vi har også noen spennende tanker som vi tror alle meldalinger vi finne interesse i. Dette vil vi ikke utdype nå, men i løpet av noen uker skal vi ta noen nye steg, forteller Olav, som da er ansvarlig for Meldal Håndballklubbs satsning på internett. Sidene er utviklet av Per Sigbjørn Stølen ved Grytting Digital.

Annonser


Medlemmer