Meldal med seier i nest siste vårkamp

 

Sist torsdag spilte Meldal vårsesongens siste bortekamp. De møtte serietreer Malvik.


26.06.2011 - Magne Vullum

På Malvik sine hjemmesider sto det før kampen at de skulle møte Meldal. En kamp de rett og slett burde vinne. Uansett gikk Meldal til verket uten tanke på at ”de burde tape”. Meldal spilte en knakende god bortekamp. Pauseresultatet var 0-0. Meldal var (ifølge egne kilder) laget som produserte flest sjanser. Både Eirik Skjevdal, Håkon Ramstad, Kim Kielland og Morten Pedersen hadde store sjanser. Midtveis i andre omgang ble vår eminente keeper Eirik Solem skadet. Uten reservekeeper, måtte Håkon Ramstad bytte fra spissplass til keeper i andre omgang. Jeg vil benytte sjansen til å berømme Håkon for hvor sporty, tøff og allsidig han er!
Helt på tampen av kampen fikk Meldal et frispark fra skrått hold utenom sekstenmeteren. Vår dødballekspert Kim Kielland dundret ballen i krysset. En spennende bortekamp endte dermed med en svært sterk 0-1 seier til Meldal. Meldal passerte Malvik på tabellen.

Da gjenstår bare en kamp i vår. Hjemmekampen mot Orkla førstkommende tirsdag! Du verden det blir spennende. Det er kampen om dalen. Meldal vs Orkla. Det er Kirkholt vs Eggen. Jeg håper så mange som mulig møter opp på Løkken gras og støtter opp om fotballkampen. Kampstart er klokken 19.00. Men vi starter opp allerede klokka 18.00 med knøttekamp mellom Løkken og Dalguten.

Bjørnar

Arkivbilde

Annonser


Medlemmer