Meldal Skolekorps fyller 50 år!

 

Jubileumsåret feires med storslått konsert fredag 1.juni. Da er Løkken Musikkorps invitert. Gamle medlemmer i skolekorpset er utfordret til å spille i et veterankorps. Dette gleder vi oss til!

10.05.2007 -


Dagens korps består av ca 25 medlemmer med spillere og drillere. Gjennomsnittsalderen er ikke så høy, men det lover egentlig godt for framtida, for de er allerede flinke til å spille. De har hatt stor framgang det siste året. Dirigent er Arnt Bjørnar Eggen. Leder er Signy Thomassen Stendal.
Øvelsene foregår hver onsdag på Grefstad skole. Der har korpset også eget rom hvor foreldre møtes og kan drikke en kopp kaffe mens ungene øver.
Det er absolutt plass til flere unger i korpset! Mange foreldre er skeptiske til at ungene vil spille i korps. De ser for seg at det blir mange dugnader, men det er sterkt overdrevet. Korps krever ikke mer enn andre fritidsaktiviteter ungene er med på.
Det vil bli gjort et framstøt for å rekruttere flere spillere til korpset, og det er håp om at medlemstallet vil øke til høsten.

Den første spilleopptredenen nå blir 17.mai. Da skal korpset tradisjonen tro bygda rundt for å spille og marsjere. Det blir vel ingen skikkelig 17.mai-stemning uten korps!

Korpset har øvet inn et eget program til jubileumskonserten. Her får de vist fram at korpsmusikk er mer enn marsj-spilling.

Håper mange vil komme for å være med på markeringen av at skolekorpset fyller 50 år.

Kristin Øverland
sekretær i skolekorpset.


Annonser


Medlemmer