Meldal tur og klatrelag til Innerdalen

 

Jeg synes vi må få skryte litt av ungdommen i bygda vår.


13.09.2011 - Magne Vullum

Meldal tur og klatrelag arrangerte fellestur til Innerdalen. La i veg fredag ettermiddag med dryge sekker fullt av utstyr både for overnatting, tur og klatring. Værmeldingene hadde skifta fra dag til dag, men lørdagen så lovende ut. Noen valgte telt og andre prøvde ut den nyrestaurerte og trivelige gammelhytta.
Lørdagen opprant med bare sånn passe vær. Vi pakka likevel med mot og la i veg. De fleste med kurs for Innerdalstårnet. Flere av ungdommene skulle få prøve seg i storvegg for første gang. Forlate trygg grunn og begi seg opp i veggen med mange taulengder i strekk.
Men like før start på klatring, satte det inn et skikkelig regnvær. Skurene slo inn og gjorde veggen både glatt og utrivelig. Vi valgte da å stå over direkteruta opp veggen og i stedet gå ”normalruta” opp til toppen. Men denne innebærer også en god del klyving! Heldigvis letta været etter hvert og vi kunne nyte en formidabel utsikt fra toppen!
Middag smakte godt etter dagens økt!
Men søndagen da; tåka hang omtrent nedpå vatnet. Så satte det inn med et øs pøs regnvær!! Det bare bøtta ned. Innen vi fikk tatt ned telt og ordna oss til hjemtur, var alle bløte til skinnet. Men ikke et kny fra noen. Selv ikke de minste på 7 år kom med noen klage. De fleste hadde viselig pakka ned et tørt skift i plastposer. Godt å få vrengt av seg før bilturen hjem.
Er det lov å si ut på tur, aldri sur?

Ellers kan vi opplyse at vi har starta opp innendørs sesongen i Meldalshallen. Full aktivitet hver tirsdag fra 18 til 21. Lørdagsklatring blir det også senere på høsten. Meldal tur og klatrelag gir opplæring og stiller med utstyr. Velkommen til alle som har lyst til å prøve seg i veggen og bli med oss på turer!!

Hans Andersen

te
Lea og Elias på historisk grunn; verandaen på gammelhytta: Her har det vært pakket til tur og klatring i over 100 år!

te
Fortroppen er klar; opp på den spissen skal vi!

te
Lea og Tone Merete kan nyte bratt og fri utsikt etter all klyvinga opp til Innerdalstoppen. Innerdalshytta i feltet mellom dem.

te
I fjellet råder fellesskapet; vi hjelper hverandre!

Annonser


Medlemmer