Meldalingene får ny kiosk

Fire av fem eiere i det nye sekslapet Torgkiosken AS; Randi Furuhaug, Rolf I. Furuhaug, Lillian Klingen og Eva Druglitrø.

Så er det klart: I siste halvdel av mars åpnes det MIX-kiosk i gamle Løkken stasjon.


22.02.2013 -

Narvesens brå farvel til Meldal skapte et hull i bygdas service-tilbud, men etter noen måneder med intenst arbeid er det nå klart at selskapet Torgkiosken AS åpner MIX-kiosk i de gamle Narvesen-lokalene. Foreløpig åpningsdato er satt til 21. mars. - Hvis alt klaffer og går som vi håper, kan vi åpne dørene til nykiosken denne dagen, sier påtroppende daglig leder Randi Furuhaug.

De "gamle" kioskdamene Eva Druglitrø, Lillian Klingen og Randi Furuhaug er medeiere i Torgkiosken AS, og de skal alle tre jobbe i den nye kiosken. - Det blir vi gamle travere pluss de faste ekstrahjelpene våre som skal jobbe her, forteller damene.

I tillegg til de tre er Rolf Inge Furuhaug og Leiv Birger Rædergård med på eiersida i Torgkiosken AS.

Den nye MIX-kiosken vil satse stort på matsalg, det vil si pizza, pølser, burger, kylling, biffsnadder og ikke minst chips. - Vi vil også ha softis, smiler Randi Furuhaug, vel vitende om at dette er populært. Milk-shake er også aktuelt. Det vil til og med bli tilbud om take-away her, skyter Lillian og Eva inn.

- Men vi vil selge typisk kiosk-mat - vi vil jo ikke gå Bergmannskroa i næringen, påpeker de fire eierne, som absolutt mener det er plass til begge "serveringsstedene" nesten vegg i vegg i Løkken sentrum.

- MIX-kioskene er kjent for sitt store utvalg i smågodt, så det vil vi naturligvis ha mye av. Det vi vil ha mindre av enn tilfellet var hos Narvesen, er blad og magasiner. Vi vil også begrense filmavdelingen. I stedet kommer det bord og stoler i den tidligere filmkroken. Her kan folk kose seg med kaffe eller mat mens de fyller ut spillkupongene sine - vi vil nemlig ha et veldig bra tilbud til de som spiller tipping, trav, lotto eller andre spill, presiserer Rolf Furuhaug.

Mye folk i hele Meldal har gitt uttrykk for at de savner kiosken på Løkken. Om en måneds tid gjenoppstår dette tilbudet, til glede for alle meldalinger.

MIX kiosk Løkken 012Randi, Eva og Lillian ønsker ganske snart velkommen til MIX i nyoppussede lokaler i Løkken stasjon. - Vi gleder oss veldig - og ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen, sier de tre kioskdamene.

Tekst og bilder: Anne Mari Svinsaas

 

Annonser


Medlemmer