Midtsommerfeiring  

Samling ved grendahuset etter kultursti 

I Laksøybygda møtte det opp bra med folk til arrangementet sist søndag. Sola skinte, og det ble en flott dag med aktiviteter. Vi var med og deltok på natursti rundt Ringavatnet.  

25.06.2009 -
Kategori: Arkiv

Hele 25 poster var satt opp langs den ca. 7 km lange løypa, og vi var 14 personer som deltok. Det var Olav Meås som hadde tatt bildene og laga spørsmåla. Den minste deltakeren satt delvis i trillevogn, andre brukte sykkel, mens de fleste brukte apostlenes hester. Vi fikk en flott tur rundt vannet, og det var innlagt pause med kaffesalg på Stranda underveis. Naturstien var det Arne Sandvik som vant, med to feil.

Da vi kom i mål ved grendahuset var det salg av grillmat og riskrem til dessert. Knut Løkken var heldig og vant fruktkorga på loddsalget. Det ble tippet hvor mange godbiter det var i et norgesglass, og her vant ordfører Ivar Syrstad, som tippet 448 godteri. Det riktige antallet var 446! Videre var det kanopadling og fisking på Ringavatnet, og Ildri Sandvik vant fiskekonkurransen, i år som i fjor! En fin dag ut i Laksøybygda, vi gleder oss til neste års midtsommerfeiring. Kanskje kommer du også? 

Samling ved grendahuset etter kultursti Samling ved grendahuset etter kultursti 

Noralv og Marie på kjente trakter Noralv og Marie på kjente trakter 

Wenche Sandvik med døtrene Kristin og Ildri. Det var en liten, og en stor fin ørret som Ildri fikk. Hun fisket med mark!  Wenche Sandvik med døtrene Kristin og Ildri. Det var en liten, og en stor fin ørret som Ildri fikk. Hun fisket med mark!  

Annonser


Medlemmer