Mormor, kjenner du alle i Meldal?

 

Dagrun Wold hadde besøk av sitt 4-årige barnebarn som bor i hovedstaden. Hun forsto nok at mormor var ei dame som kjenner alle og omvendt.

29.08.2007 -


Tidligere var hun ansatt på postkontoret i Meldal og på Å. Hun er en aktiv pensjonist som har reist mye og det skal hun fortsette med. Det er 2 år siden hun datt og brakk ryggen, men takket være god opptrening i varmt basseng er hun nå i bra form. Vi tok en prat med Dagrun i kantina på Sentrumsbygget. Da hadde hun nettopp kommet heim fra ferie sørpå.
I Røyken har hun en datter, svigersønn og 3 barnebarn. I Oslo bor den andre dattera, med svigersønn og ei datter. Denne gangen var hun sørpå i nesten 2 uker, men reiser ofte og besøker døtrene. Egypt har hun besøkt 6 ganger og til høsten har hun planlagt ny tur dit. Til Høvringen skal hun også en tur på ettersommeren, hun bruker å ta en høsttur dit hvert år.
Dagrun kom til Meldal fra Eidsvågen for omkring 40 år siden og meldte seg inn i Saniteten med en gang. Hun har i alle år vært veldig engasjert i foreninga og vært kasserer i 29 år. Sanitetsforeninga gjør en god jobb for bygda og samfunnet. Dagrun har bodd på gården Voll Negard siden hun kom til Meldal, men nå har hun solgt gården. Hun vil skryte av gode naboer som var til stor glede. Hun har nå flytta til en leilighet i sentrum, og det var litt uvant til å begynne med. Hun bor i andre etasje, har god utsikt og trivelige naboer. Nå trives jeg godt, sier Dagrun.
Annonser


Medlemmer