Motosportanlegget et faktum

 

Det har vært en lang prossess å få dette til, forteller Jan Fidtjofsen, som er leder for NMK Orkla. I 2 år har klubben jobbet for å få prosjektet godkjent, og de aller fleste ”berørte” parter har vært positive til planene. På grunn av klage fra en person, har saken likevel blitt behandlet 2 ganger i kommunestyret og 2 ganger hos fylkesmannen. Alle avgjørelsene gikk i motorklubbens favør, men p.g.a. klagen måtte søknaden likevel gå helt til departementet. Klagen førte ikke fram, dermed er motosportanlegget nå et faktum.

21.08.2007 -


Anleggsarbeidene er godt i gang, og klubben håper på en åpning av banen allerede i august neste år. Det blir bane både for bilcross og rallycross, samt en knøttebane til bruk for minicrossere og ATV-kjøring. Et stort pluss for hele anlegget er at også andre brukere ser nytteverdig i anlegget. Orkdal Trafikkskole og Trafikkskolesenteret vil benytte anlegget ved kjøreopplæring på motorsykkel. Storbuan Gård og Buan Gård i Fannrem vil benytte anlegget til deler av sine aktiviteter. Det er også andre interessenter ”på trappene” forteller Jan.
Det finnes allerede mange kjøretøyer i det lokale markedet når det gjelder ATV-utstyr og minicrosskjøretøyer, men alle trenger ikke å være godkjente, fortsetter Jan. Derfor ber han foreldre og andre være oppmerksomme på hva som er godkjent før de går til innkjøp. Klubben har strenge regler angående bruk av kjøretøyer, og de skal være godkjente.

Til høsten arrangeres det kurs på Melhus, hvor lover, regler og sikkerhetsutstyr m.m. vil være tema.
Foreldre oppfordres til å delta på dette, og er det spørsmål kan disse rettes til:

• Jan Fridtjofsen, tlf. 971 23 006
• Toril Fridtjofsen, tlf. 994 64 830
• Ivar Sanden, tlf. 918 59 302

Bruk linkene under for flere opplysninger.

Se brosjyre her

Se de godkjente barnekjøretøyene


Annonser


Medlemmer