Nå-kor slo til igjen 

 

Vi fikk oppleve årets Nå-kor-revy allerede på generalprøven torsdag, og lørdag var det premiere. Denne gangen vartet teatergruppa opp med ei topp forestilling om tidens tilstand på 80-tallet. TV-serien Dynastiet ble en rød tråd i innholdet, men det var en skoleklasse som starta "showet"  

04.02.2008 -
Kategori: Arkiv

De unge skuespillerne ga oss en lattermild dialog med læreren, og det er tydelig at rekrutteringsarbeidet blomstrer i den lokale teaterverden. De nye talentene avslutta sin del med å synge ”Forelska i lærer’n”.

Revyen fortsatte med at bestemor og bestefar på Løkken fikk sommerbesøk av slekta, og samlingspunktet ble TV’n. Tante fra Tolga meldte sin ankomst via posten, det skapte særdeles mye uro. Mor i huset drev treningsstudio, og hadde en sønn som leste dikt, en datter som var rocker og en sønn som leste bøker. Bestefar hadde ei makalaus maskin.
Da det kom en stor familie fra nord på besøk, ble det fest. Et av barna deres mente han var same. Her var det duket for mange forviklinger. Det ble etterhvert mange forelskelser og et gammelt forhold ble også avslørt.
Det endte med en gledelig overraskelse for bestefar, sjøl om produksjonsutstyret hans gikk i lufta. Bestemor hadde nemlig sørget for en lukurativ forsikring året før.

Også denne gang fikk vi oppleve mye god musikk og flott sang. Vi gratulerer hele Nå-kor, orkesteret og instruktør Marita Rødset med nok en flott jobb. Vi anbefaler revyen for de som ennå ikke har sett den, og den muligheten har dere lørdag 9. februar kl. 18.30.

Se flere bilder her 

Annonser


Medlemmer