Nå Kors revy

 

Søndag hadde Nå Kor kostymeprøve på revyforestillingen ”Renneløkken”, med full gjennomgang av både lys og lyd. Meldal.no var invitert for å komme og skrive om revyen, som har premiere neste helg.

01.02.2009 - Eli Anne Kalseth

Revyen er en ”country-musikal-parodi-farse”, skrevet av dem selv, og basert på mer eller mindre kjente og ukjente countrysanger de har laget egne tekster til.
Det er en super gjeng som er med i revyen, på det meste er de 30-40 mann på scenen samtidig. Musikalen byr på alt det som hører med i en countryparodi: Indianere (fra den ville vestkant som er spesialist på healing og spa), barpiker, dueller, gribber, Mexicanske torpedoer, cowboyer fra Brokebackland, og mye mer. Det hele i en svært uhøytidelig tone.

06___indianer.jpg
Hovedpersonen er cowboy Collargol Dollarbill-Ponderosa, (spilt av Ole Sandvik) som kommer til byen Renneløkken City, hvor hans far ble dømt og hengt for 40 år siden. Han vil hevne sin fars død, og prøver å nøste opp historien for å finne ut hva som egentlig skjedde. På bildet snakker han med en indianer dra Ville Vestkant.
Dette er en svært fornøyelig revy, og undertegnede vil absolutt anbefale et besøk på minst en av de 3 forestillingene som blir satt opp, 7. og 14. februar på Løkken, og 21. februar på Å. Se også under ”Hva skjer”.

24___lyd_og_lys.jpg

Det er flere enn skuespillerne som fortjener ros for god innsats;
Instruktør Marita Rødseth.
Musikken spilles av Jo Ranheim (gitar), Ketil Hustad (piano), Frode Slupphaug (bass) og Terje Øyum (trommer). De som har ordnet med kulisser og scene er Ingmund Børset, Roald Hansen og Per Solem. Lyden har Terje Damli og Kåre Storetvedt ansvaret for, mens lyset blir styrt av John Magnar Holm og Erik Einum. De flotte kostymene ble sydd av Åse Syrstad og Eva Nicolaisen, mens Marit Børset har ansvaret for kjøkkenet.

08___ku_gjengen.jpg
Kveg må man ha i en countrymusikal.

18___tid_for_bad.jpg
Revyen byr på litt av hvert....

20___operasjon.jpg
Underveis måtte en operasjon til....

Kalven_uten_jur.jpg
Før prøvene startet; "Erik, kain itj du blås opp jura min?" - Liv Marit Vinje har gått tom for luft... :)


Se flere bilder i album

Tekst og foto: Eli Anne Kalseth

Annonser


Medlemmer