Narvesen stenger etter nesten 100 år

 

Narvesen på Løkken stenger dørene 25. november etter at kiosken har vært i drift siden 1917.


23.10.2012 -
Franchisetaker Eva Druglitrø har drevet kiosken i 26 år og synes det er svært trist for Løkken at Narvesen nå velger å legge ned. – Riktignok har jeg valgt å ikke fornye franchise-kontrakten min – jeg er snart 63 år og synes det blir for mye for meg etter hvert. Det er imidlertid synd for folk her på Løkken og i hele Meldal at Narvesen ikke finner en ny franchisetaker og fortsetter kioskdrift her på Løkken, synes Eva Druglitrø.

Narvesen har vært en del av Løkken- og Meldalsamfunnet i nesten 100 år. I slutten av november er det altså slutt for den tradisjonsrike kiosken midt i Løkken sentrum.

Regionsjef Daniel Storflor i Reitan Convenience er helt klar på årsaken til at Narvesen avslutter sin forretningsdrift på Løkken: - Det er ganske enkelt ikke lønnsomt. VI sliter med å få butikk ut av driften. Så enkelt er det faktisk, sier han.

- Hva skal til for å "gjøre butikk" ut av kiosken på Løkken, Storflor?

- Det velger jeg å ikke spekulere i. Faktum er at konkurransen er blitt så stor at vi ikke tjener nok penger på Narvesen Løkken.  Derfor avslutter vi engasjementet.

- Her i Meldal spekuleres det i at nye krav fra Mattilsynet og andre årsaker ligger til grunn. Kommentar?

- Dette har ikke noen med nedleggelsen å gjøre i det hele tatt. Avgjørelsen er tatt ut fra forretningsmessige vurderinger. Vi har blitt enige med Eva Druglitrø om at hennes avtale ikke skal fornyes, og vi tar konsekvensen av dårlig inntjening og stenger, rett og slett.
Samtidig vil vi få rette en stor takk til Eva og de andre damene som virkelig har gjort en kjempejobb med kiosken på Løkken. Veldig dyktige damer. Og vi synes det er trist å legge ned et tilbud som har eksistert på Løkken siden 1917, avslutter regionsjef Daniel Storflor i Reitan Convenience.

Ordfører Are Hilstad har følgende kommentar til Narvesens endelikt:

- Dette viser at kioskdrift er utfordrende når dagligvarebutikkene er åpne til langt på kveld og bensinstasjonene driver utstrakt kiosk- og gatekjøkkenvirksomhet.
Det er synd hvis lokalene blir stående tomme, men vi får håpe og tro at en eller annen virksomhet ønsker å etablere seg der, sier Are Hilstad.

AMS

Annonser


Medlemmer