Nettportalen lever

 

Det finnes knapt den del av verden som ikke har vært inne på www. meldal.no. Canada har vi ventet lenge på, men nå er også det registrert brukere derfra. Hyggelig.

31.07.2007 -

I USA har det kommet en rekke stater til, og det kan være ferieturister, men kan like gjerne være emigranter. Russland har neppe vært på dette ”kartet” før, samtidig med at det er artig å se at Asia, Australia, Sør-Amerika og Afrika har klikket seg inn på portalen. Kanskje skulle vi ha kommet med flere anmodninger til disse menneskene, slik at de kan synliggjøre seg på portalen. Du kunne vært interessant for oss fastgrodde.
Når det nå hevdes at nettportalene er mindre brukt i norske medier i sommerferien, er det oppløftende å registrere at våre nettsider fortsatt er godt besøkt. Forrige uke var det over 1100 forskjellige adressater inne på sidene på en og samme dag, derfor har ikke våre nettsider hatt en fallende kurve som de andre. Om det naturlig nok har vært en liten nedgang i helgene, var vi igår på nytt oppe i 1114 besøkende.

Vi ønsker våre brukere en fortsatt god sommer.


Red.


Annonser


Medlemmer