NM for veteraner

 

Jeg sender herved noen ord om mine opplevelser i NM i hopp og kombinert for veteraner lørdag 24/3-07.

29.03.2007 -

I nydelig hoppvær kl. 10.00 startet rennet. Alt var klart. Skia smurt og med hjelmen på bars det mot toppen av stilasjen. De eldste hoppet først, og det var Villy Johansen fra Vang skiklubb, 75 år ung som tok et nydelig svev. Omsider ble det min tur. Ingen hadde hatt problemer i bakken. Navnet Odd blir ropt opp over høgtaleren og jeg slapp bommen trygg på at det skulle bli et bra hopp. Og det ble det, helt til nedslaget skulle settes. Litt sent med nedslaget gjorde at den ene foten sviktet og fallet var et faktum.
Kast ikast rullet jeg nedover bakken og heldigvis forlot det ene skiet meg med en gang. Til publikums
forundring.reiste jeg meg med en gang, like hel. Røde Kors-mannskapet var på vei, men snudde. Dette var i prøveomgangen. Før 1. omgang hadde minst 20 hoppere syka meg ned ved å fortelle meg at det var forferdelig fall, men selv mente jeg det ikke var så galt. For min egen del var det viktig å ha syken på topp.
Første omgang gikk noenlunde greit, men fallet satt nok i skallen. Andre hoppet var et bra hopp og tilsammen ble det en 4. plass i rennet og premie, som var en teskjorte til kr. 49.50.

Dette rennet var også grunnlaget for kombinert-konkurransen og ga start som 2 .mann,
1 minutt og 21 sekunder bak ledende. 3.plassen var 1 minutt og 40 sekunder bak meg.
Plana på startstreken var naturligvis å ta igjen 1.mann og holde 3. mann på avstand.
I en lang og bratt motbakke passerte jeg 1.mann og kom først i mål. En god følelse.
Premien var en skjøtledning på 10 meter.

Og det var det!

Hilsen Odd


Annonser


Medlemmer